Monday 2 August, 2021

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:00
8:00
10:00
10:00
  • Break
  • 10:00 - 10:30  | 30 minutes
10:30
10:30

Tuesday 3 August, 2021

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:30
8:30
Alison Rowley
Speaker
Concordia University
Professor
Georges Mink
Speaker
ICCEES
President
Andrii Krawchuk
Speaker
ICCEES
9:00
9:00
10:30
10:30
  • Break
  • 10:30 - 11:00  | 30 minutes
11:00
11:00
Daniel Pratt
Moderator
McGill University
Assistant Professor
Lyudmila Parts
Speaker
McGill University
Professor
12:30
12:30
  • Break
  • 12:30 - 14:00  | 1 hour 30 minutes
14:00
14:00
Ben Phillips
Speaker
University of Exeter
Lecturer in Russian
George Gilbert
Speaker
University of Southampton
Lecturer in Modern Russi...
Alison Smith
Speaker
University of Toronto
Alessandro Achilli
Speaker
Monash University
Alex Averbuch
Moderator
University of Toronto
15:30
15:30
  • Break
  • 15:30 - 16:00  | 30 minutes
16:00
16:00
David Rainbow
Speaker
University of Houston
Assistant Professor
Brigid O'Keeffe
Speaker
Brooklyn College
Associate Professor of H...
Adrienne Edgar
Speaker
Association for Slavic, ...
Keya Bayramova
Keynote speaker
Bayramov Foundation
Executive Director
Annie Gérin
Speaker
Concordia University
Dean of Fine Arts
Jeff Sahadeo
Moderator
Carleton University
Professor
17:30
17:30
  • Break
  • 17:30 - 19:00  | 1 hour 30 minutes
19:00
19:00
Thomas Lahusen
Speaker
University of Toronto
Professor

Wednesday 4 August, 2021

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
9:00
9:00
Amélie Zima
Speaker
École des Hautes Études ...
Postdoctoral research fe...
Georges Mink
Moderator
ICCEES
President
10:30
10:30
  • Break
  • 10:30 - 11:00  | 30 minutes
11:00
11:00
Yuri Leving
Speaker
Dalhousie University
Professor
Amber Nickell
Moderator
Purdue University
PhD Candidate; Saul Kaga...
Justin Cammy
Speaker
Smith College
Professor
12:30
12:30
  • Break
  • 12:30 - 14:00  | 1 hour 30 minutes
12:45
12:45
Annie Gérin
Speaker
Concordia University
Dean of Fine Arts
14:00
14:00
Alison Rowley
Moderator
Concordia University
Professor
Andriy Zayarnyuk
Speaker
University of Winnipeg
15:30
15:30
  • Break
  • 15:30 - 16:00  | 30 minutes
16:00
16:00
Olga Golovanova
Speaker
Blavatnik Archive
Amber Nickell
Speaker
Purdue University
PhD Candidate; Saul Kaga...
Julie Chervinsky
Speaker
Blavatnik Archive
Director
Richard Ratzlaff
Speaker
McGill-Queen's Universit...
Editor
Stephen Shapiro
Speaker
University of Toronto Press
Acquisitions Editor
Heather Coleman
Speaker
University of Alberta
Alex Averbuch
Moderator
University of Toronto
17:30
17:30
  • Break
  • 17:30 - 19:00  | 1 hour 30 minutes
19:00
19:00
Thomas Lahusen
Speaker
University of Toronto
Professor

Thursday 5 August, 2021

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
9:00
9:00
Zinaida Gimpelevich
Keynote speaker
University of Waterloo
Professor Emeritus
Alison Rowley
Moderator
Concordia University
Professor
10:30
10:30
  • Break
  • 10:30 - 11:00  | 30 minutes
11:00
11:00
Bojana Videkanic
Speaker
University of Waterloo
Assistant Professor
Eliot Borenstein
Speaker
New York Unviersity
Professor
12:30
12:30
  • Break
  • 12:30 - 14:00  | 1 hour 30 minutes
12:45
12:45
Andrew Ivaska
Speaker
Concordia University
Associate Professor
14:00
14:00
Heather Coleman
Moderator
University of Alberta
Aileen Friesen
Speaker
University of Winnipeg
15:30
15:30
  • Break
  • 15:30 - 16:00  | 30 minutes
16:00
16:00
Oleksa Drachewych
Speaker
University of Western On...
Assistant Professor
17:30
17:30
  • Break
  • 17:30 - 19:00  | 1 hour 30 minutes
19:00
19:00
Heather Coleman
Moderator
University of Alberta
Andrey Kurkov
Keynote speaker
Author

Friday 6 August, 2021

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
9:00
9:00
Alison Rowley
Moderator
Concordia University
Professor
Eugene Miakinkov
Speaker
Swansea University
Lecturer
10:30
10:30
  • Break
  • 10:30 - 11:00  | 30 minutes
11:00
11:00
Alex Averbuch
Speaker
University of Toronto
Marko Robert Stech
Speaker
Canadian Institute of Uk...
CIUS Press Executive Dir...
Megan Swift
Speaker
University of Victoria
Associate Professor
Anna Tsurkan
Speaker
Canada-Russia Research I...
Founder and Project Coor...
12:30
12:30
  • Break
  • 12:30 - 14:00  | 1 hour 30 minutes
12:45
12:45
Mikhail Iossel
Speaker
Concordia University
Associate Professor
14:00
14:00
Megan Swift
Speaker
University of Victoria
Associate Professor
Alena Heinritz
Speaker
Universität Innsbruck
Heather D Dehaan
Speaker
CAS
Anna Glew
Speaker
The University of Manche...
PhD researcher
Antony Kalashnikov
Moderator
NRU Higher School of Eco...
Postdoctoral fellow
Olga Golovanova
Speaker
Blavatnik Archive
Julie Chervinsky
Speaker
Blavatnik Archive
Director
15:30
15:30
  • Break
  • 15:30 - 16:00  | 30 minutes
16:00
16:00
17:30
17:30
  • Break
  • 17:30 - 19:00  | 1 hour 30 minutes
19:00
19:00
Thomas Lahusen
Speaker
University of Toronto
Professor

Saturday 7 August, 2021

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
9:00
9:00
Kristy Ironside
Master of ceremonies
McGill University
Assistant Professor of R...
<