Skip to main page content

Heather MacDonald

Participates in 1 Session

Sessions in which Heather MacDonald participates

الثّلاثاء 13 يونيو, 2023

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 صباحًا
9:00 صباحًا
  • Talks - T08 - Collaborative Design
  • 9:00 صباحًا EDT - 10:15 صباحًا EDT  | 1 hour 15 minutes
  • 3 PresentationsDévelopper ses compétences informationnelles à l’aide de WikipédiaDominic Hébert Sherm...
  • Talk

Sessions in which Heather MacDonald attends

الإثنين 12 يونيو, 2023

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 صباحًا
9:00 صباحًا
10:15 صباحًا
10:15 صباحًا
  • Break
  • 10:15 صباحًا EDT - 10:45 صباحًا EDT  | 30 minutes
10:45 صباحًا
10:45 صباحًا
12:00 مساءً
12:00 مساءً
  • Lunch Time
  • 12:00 مساءً EDT - 1:30 مساءً EDT  | 1 hour 30 minutes
1:30 مساءً
1:30 مساءً
1:45 مساءً
1:45 مساءً
3:00 مساءً
3:00 مساءً
  • Break
  • 3:00 مساءً EDT - 3:15 مساءً EDT  | 15 minutes
3:15 مساءً
3:15 مساءً
4:30 مساءً
4:30 مساءً
  • Break
  • 4:30 مساءً EDT - 4:45 مساءً EDT  | 15 minutes

الثّلاثاء 13 يونيو, 2023

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
8:00 صباحًا
8:00 صباحًا
10:15 صباحًا
10:15 صباحًا
  • Break
  • 10:15 صباحًا EDT - 10:45 صباحًا EDT  | 30 minutes
10:45 صباحًا
10:45 صباحًا
12:00 مساءً
12:00 مساءً
  • Lunch
  • 12:00 مساءً EDT - 1:30 مساءً EDT  | 1 hour 30 minutes
1:30 مساءً
1:30 مساءً
  • Talks - T12 - New Ways of Using Assessment
  • 1:30 مساءً EDT - 2:45 مساءً EDT  | 1 hour 15 minutes
  • 3 PresentationsDétection des risques d’échec et d’abandon dans des cours d’informatiqueGagnon Iannick...
  • Talk
2:45 مساءً
2:45 مساءً
  • Break
  • 2:45 مساءً EDT - 3:15 مساءً EDT  | 30 minutes