Skip to main page content

Ms. Daph Crane

Senior Instructional Designer
Memorial University

Sessions in which Ms. Daph Crane attends

Monday 19 April, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM - 11:15 AM | 1 hour 15 minutes

How do we walk between the lines of socially aware pedagogy and consumer desire? Unlike many topics, media education and studies require equitable and conscientious lenses as we traverse the practical and the esoteric in light of contemporary world events. While we tackle the instructional and mechanical, we are obligated to grapple with the social and political nuances and implications of our work. Shirley R Steinberg consi...

11:30 AM
11:30 AM - 12:30 PM | 1 hour
Track: Learning Experience Design (Cases and Techniques)
1:00 PM
1:00 PM - 2:00 PM | 1 hour
Track: Learning Experience Design
2:15 PM
2:15 PM - 3:15 PM | 1 hour
Track: Partnering with Faculty and Administration
3:30 PM
3:30 PM - 4:30 PM | 1 hour
Track: Learning Experience Design
4:30 PM
4:30 PM - 5:30 PM | 1 hour

Tuesday 20 April, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
11:30 AM
11:30 AM - 12:30 PM | 1 hour
Track: Learning Experience Design (Cases)
1:00 PM
1:00 PM - 2:00 PM | 1 hour
Track: Learning Experience Design
2:15 PM
2:15 PM - 3:15 PM | 1 hour
3:30 PM
3:30 PM - 4:30 PM | 1 hour

Wednesday 21 April, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
12:45 PM
2:00 PM
2:00 PM - 3:15 PM | 1 hour 15 minutes

Over one million Rohingya refugees are in camps in Bangladesh, forced to flee a brutal campaign of genocide. This presentation discusses how a Canadian volunteer-based initiative has been working with the Rohingya and other displaced communities in Bangladesh, and has set up various low-cost educational initiatives including digital learning to reduce the gap of educational access for people living in camps, particularly with the effects of COVID. The session discusses the context of the work...