Welcome to the 15th International Karl Polanyi Conference schedule section.
We are pleased to present the conference programming.

While much of the schedule is public, the critical links to the content are only visible on conference days if you LOG IN.
Feel free to browse the schedule, select add to your favorites list and save them to your personal calendar.

Wednesday 21 April, 2021

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
9:30 AM
9:30 AM
  • Break
  • 9:30 AM - 9:45 AM  | 15 minutes
11:00 AM
11:00 AM
  • Break
  • 11:00 AM - 11:15 AM  | 15 minutes
12:15 PM
12:15 PM
  • Break
  • 12:15 PM - 12:30 PM  | 15 minutes
12:30 PM
12:30 PM
2:00 PM
2:00 PM
  • Break
  • 2:00 PM - 2:15 PM  | 15 minutes
2:15 PM
2:15 PM
3:30 PM
3:30 PM

Thursday 22 April, 2021

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
11:30 AM
11:30 AM
  • Break
  • 11:30 AM - 11:45 AM  | 15 minutes
11:45 AM
11:45 AM
12:45 PM
12:45 PM
  • Break
  • 12:45 PM - 1:00 PM  | 15 minutes
1:00 PM
1:00 PM
2:15 PM
2:15 PM
  • Break
  • 2:15 PM - 2:30 PM  | 15 minutes
2:30 PM
2:30 PM

Friday 23 April, 2021

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
10:30 AM
10:30 AM
  • Break
  • 10:30 AM - 10:45 AM  | 15 minutes
10:45 AM
10:45 AM
12:00 PM
12:00 PM
  • Break
  • 12:00 PM - 12:15 PM  | 15 minutes
1:15 PM
1:15 PM
  • Break
  • 1:15 PM - 1:30 PM  | 15 minutes
1:30 PM
1:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
  • Break
  • 3:00 PM - 3:15 PM  | 15 minutes
3:15 PM
3:15 PM

Saturday 24 April, 2021

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
  • Break
  • 10:00 AM - 10:15 AM  | 15 minutes
11:15 AM
11:15 AM
  • Break
  • 11:15 AM - 11:30 AM  | 15 minutes
11:30 AM
11:30 AM
12:30 PM
12:30 PM
  • Break
  • 12:30 PM - 12:45 PM  | 15 minutes
2:00 PM
2:00 PM
  • Break
  • 2:00 PM - 2:15 PM  | 15 minutes
2:15 PM
2:15 PM
3:30 PM
3:30 PM
  • Break
  • 3:30 PM - 3:40 PM  | 10 minutes
3:40 PM
3:40 PM