Passer au contenu de la page principale

Ms. Samira Karim

Volunteer
Concordia University

Current graduate student of Educational Technology.

Sessions auxquelles Ms. Samira Karim assiste

Lundi 19 Avril, 2021

Fuseau horaire: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:30 AM
9:30 AM - 10:00 AM | 30 minutes
10:00 AM
10:00 AM - 11:15 AM | 1 heure 15 minutes

How do we walk between the lines of socially aware pedagogy and consumer desire? Unlike many topics, media education and studies require equitable and conscientious lenses as we traverse the practical and the esoteric in light of contemporary world events. While we tackle the instructional and mechanical, we are obligated to grapple with the social and political nuances and implications of our work. Shirley R Steinberg consi...

11:30 AM
11:30 AM - 12:30 PM | 1 heure
Track: Institutional Technology
2:15 PM
2:15 PM - 3:15 PM | 1 heure
Track: Learning Experience Design (Techniques)
3:30 PM
3:30 PM - 4:30 PM | 1 heure
Track: Learning Experience Design

Mardi 20 Avril, 2021

Fuseau horaire: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM - 11:15 AM | 1 heure 15 minutes

We all want to make the world a better place, but most of us don’t know where to start. Our keynote, Amy Fish, can turn a raving rant into a complaint that works. In this talk, Amy walks you through six tips for complaining effectively – each illustrated with a colorful anecdote. Whether you want equal pay for equal work or you’re just looking for a side of fries, Amy’s tips will show you how you can be instrumental in changing your life – and the world – for the better. Am...

Ms. Amy Fish

Conférencier.ère
11:30 AM
11:30 AM - 12:30 PM | 1 heure
Track: Learning Experience Design
1:00 PM
1:00 PM - 2:00 PM | 1 heure
Track: Learning Experience Design (Cases)
2:15 PM
2:15 PM - 3:15 PM | 1 heure
Track: Learning Experience Design (Cases)

Mercredi 21 Avril, 2021

Fuseau horaire: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM - 11:00 AM | 1 heure
Track: Learning Experience Design
2:00 PM
2:00 PM - 3:15 PM | 1 heure 15 minutes

Over one million Rohingya refugees are in camps in Bangladesh, forced to flee a brutal campaign of genocide. This presentation discusses how a Canadian volunteer-based initiative has been working with the Rohingya and other displaced communities in Bangladesh, and has set up various low-cost educational initiatives including digital learning to reduce the gap of educational access for people living in camps, particularly with the effects of COVID. The session discusses the context of the work...

Dr. Shujaat Wasty

Conférencier.ère