Follow along with the flow of the day here.

Access the Opening Remarks, Keynotes, Sessions and so on by clicking on the virtual button in each block. You can also view the PDF VERSION OF THE SCHEDULE.

Please remember to stay log in. While much of the schedule is public, the critical links to the content are only visible if you LOG IN.

Activities are from 8:40 AM to 5:30 PM (Day 1) and from 9 AM to 3:45 PM (Day 2) ET (Eastern Time).

Feel free to browse the program and create a personalized agenda by adding sessions as favorite!

Thursday 29 April, 2021

Time Zone: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
8:40 AM
8:40 AM
Opening remarks 15 minutes, 8:40 AM EDT - 8:55 AM EDT
9:00 AM
9:00 AM
Session 1 (CALL) - Session Chair: Alena Barysevich 1 hour 30 minutes, 9:00 AM EDT - 10:30 AM EDT
Session 1 (Feedback) - Session Chair: Diane Querrien 1 hour 30 minutes, 9:00 AM EDT - 10:30 AM EDT
Session 1 (Theoretical Perspectives) - Session Chair: Tracy Heranic 1 hour 30 minutes, 9:00 AM EDT - 10:30 AM EDT
10:30 AM
10:30 AM
Break 15 minutes, 10:30 AM EDT - 10:45 AM EDT
12:00 PM
12:00 PM
Break 1 hour, 12:00 PM EDT - 1:00 PM EDT
1:00 PM
1:00 PM
Session 2 (CALL) - Session Chair: Mike Barcomb 1 hour 30 minutes, 1:00 PM EDT - 2:30 PM EDT
Session 2 (Effective practices) - Session Chair: Corinne Beauquis 1 hour 30 minutes, 1:00 PM EDT - 2:30 PM EDT
Session 2 (Writing) - Session Chair: Denis Liakin 1 hour 30 minutes, 1:00 PM EDT - 2:30 PM EDT
2:30 PM
2:30 PM
Break 15 minutes, 2:30 PM EDT - 2:45 PM EDT
3:45 PM
3:45 PM
Break 15 minutes, 3:45 PM EDT - 4:00 PM EDT
4:00 PM
4:00 PM
Session 3 (Identity) - Session Chair: Walcir Cardoso 1 hour 30 minutes, 4:00 PM EDT - 5:30 PM EDT
Session 3 (Effective practices) - Session Chair: Diane Querrien 1 hour 30 minutes, 4:00 PM EDT - 5:30 PM EDT
Session 3 (Plurilingualism) - Session Chair: Angelica Galante 1 hour 30 minutes, 4:00 PM EDT - 5:30 PM EDT
Séance 3 (TICE) - Président de la séance: Rosa Hong 1 hour 30 minutes, 4:00 PM EDT - 5:30 PM EDT

Friday 30 April, 2021

Time Zone: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
10:30 AM
10:30 AM
Break 15 minutes, 10:30 AM EDT - 10:45 AM EDT
10:45 AM
10:45 AM

Keynote

Greg Kessler, Ohio University (Keynote speaker)

12:00 PM
12:00 PM
Break 1 hour, 12:00 PM EDT - 1:00 PM EDT
2:00 PM
2:00 PM
Break 15 minutes, 2:00 PM EDT - 2:15 PM EDT
3:30 PM
3:30 PM
Closing remarks 15 minutes, 3:30 PM EDT - 3:45 PM EDT