Eliane Lousada

Universidade de São Paulo

Sessions in which Eliane Lousada attends

Thursday 29 April, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
8:40 AM
8:40 AM
Opening remarks
15 minutes, 8:40 AM EDT - 8:55 AM EDT
9:00 AM
9:00 AM
10:30 AM
10:30 AM
Break
15 minutes, 10:30 AM EDT - 10:45 AM EDT
4:00 PM
4:00 PM
Séance 3 (TICE) - Président de la séance: Rosa Hong
1 hour 30 minutes, 4:00 PM EDT - 5:30 PM EDT

Friday 30 April, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
10:45 AM
10:45 AM

Keynote

Greg Kessler, Ohio University (Keynote speaker)

12:00 PM
12:00 PM
Break
1 hour, 12:00 PM EDT - 1:00 PM EDT
2:15 PM
2:15 PM
Session 5 (Oral expression) - Session Chair: Rosa Hong
1 hour, 2:15 PM EDT - 3:15 PM EDT
3:30 PM
3:30 PM
Closing remarks
15 minutes, 3:30 PM EDT - 3:45 PM EDT

Share this