Skip to main page content

Laura Winer

McGill University

Sessions in which Laura Winer attends

الإثنين 12 يونيو, 2023

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
8:00 صباحًا
8:00 صباحًا
10:15 صباحًا
10:15 صباحًا
  • Break
  • 10:15 صباحًا EDT - 10:45 صباحًا EDT  | 30 minutes
10:45 صباحًا
10:45 صباحًا
  • S02 - Symposium
  • 10:45 صباحًا EDT - 12:00 مساءً EDT  | 1 hour 15 minutes
  • OPIEVA's Chatbot: for a portrait of interactivity in assessmentMarie-Claude Petit, Julie Rose, Séverine Locret, Diane Leduc and Ch...
  • Symposium
12:00 مساءً
12:00 مساءً
  • Lunch Time
  • 12:00 مساءً EDT - 1:30 مساءً EDT  | 1 hour 30 minutes
1:30 مساءً
1:30 مساءً
1:45 مساءً
1:45 مساءً
3:00 مساءً
3:00 مساءً
  • Break
  • 3:00 مساءً EDT - 3:15 مساءً EDT  | 15 minutes
4:30 مساءً
4:30 مساءً
  • Break
  • 4:30 مساءً EDT - 4:45 مساءً EDT  | 15 minutes
4:45 مساءً
4:45 مساءً

الثّلاثاء 13 يونيو, 2023

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
8:00 صباحًا
8:00 صباحًا
9:00 صباحًا
9:00 صباحًا
  • D02 - Demonstration/ Performance
  • 9:00 صباحًا EDT - 10:15 صباحًا EDT  | 1 hour 15 minutes
  • A hands-on educational kit showcasing ethical and responsible use of AI to solve a societal issueMeghrig Terzian, Mauricio Buschin...
  • Demonstration
10:15 صباحًا
10:15 صباحًا
  • Break
  • 10:15 صباحًا EDT - 10:45 صباحًا EDT  | 30 minutes
10:45 صباحًا
10:45 صباحًا
12:00 مساءً
12:00 مساءً
  • Lunch
  • 12:00 مساءً EDT - 1:30 مساءً EDT  | 1 hour 30 minutes
3:15 مساءً
3:15 مساءً
  • Talks - T15 - Online Learning Environments
  • 3:15 مساءً EDT - 4:30 مساءً EDT  | 1 hour 15 minutes
  • 3 PresentationsLa contribution d’une communauté de pratique sur la classe inversée pour les infirmières enseignantes d...
  • Talk