Skip to main page content

Jean-Marc Gallant

Sessions in which Jean-Marc Gallant attends

Monday 10 May, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM - 9:15 AM | 15 minutes
9:15 AM
9:15 AM - 9:30 AM | 15 minutes
Speaker
10:15 AM
10:15 AM - 10:30 AM | 15 minutes
Student Presentation
10:30 AM
10:30 AM - 10:45 AM | 15 minutes
1:15 PM
1:15 PM - 2:00 PM | 45 minutes
Speaker
2:00 PM
2:15 PM
2:15 PM - 2:30 PM | 15 minutes
2:45 PM
2:45 PM - 3:15 PM | 30 minutes

Tuesday 11 May, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM - 9:15 AM | 15 minutes
Speaker
9:15 AM
9:15 AM - 10:00 AM | 45 minutes
Speaker
10:15 AM
10:15 AM - 10:30 AM | 15 minutes
1:00 PM
1:00 PM - 1:15 PM | 15 minutes
Speaker
1:15 PM
1:15 PM - 2:00 PM | 45 minutes
Speaker
2:00 PM
2:00 PM - 2:15 PM | 15 minutes
Student Presentation
2:15 PM
2:15 PM - 2:30 PM | 15 minutes
2:45 PM
2:45 PM - 3:15 PM | 30 minutes

Wednesday 12 May, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM - 9:15 AM | 15 minutes
Speaker
9:15 AM
10:15 AM
10:15 AM - 10:30 AM | 15 minutes
10:45 AM
10:45 AM - 11:15 AM | 30 minutes
1:00 PM
2:00 PM
2:00 PM - 2:15 PM | 15 minutes
2:15 PM
2:15 PM - 2:30 PM | 15 minutes
2:30 PM
2:30 PM - 2:45 PM | 15 minutes

Thursday 13 May, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM - 3:00 PM | 2 hours