Skip to main page content

Habib Benali

Scientific Director, PERFORM Centre
Concordia University
Participates in 1 Session

Sessions in which Habib Benali participates

Monday 10 May, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM - 9:15 AM | 15 minutes

Sessions in which Habib Benali attends

Monday 10 May, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
11:00 AM
11:00 AM - 11:30 AM | 30 minutes
2:15 PM
2:15 PM - 2:30 PM | 15 minutes
2:45 PM
2:45 PM - 3:15 PM | 30 minutes

Tuesday 11 May, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM - 9:15 AM | 15 minutes
Speaker
1:00 PM
1:00 PM - 1:15 PM | 15 minutes
Speaker
2:45 PM
2:45 PM - 3:15 PM | 30 minutes

Wednesday 12 May, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM - 9:15 AM | 15 minutes
Speaker
10:45 AM
10:45 AM - 11:15 AM | 30 minutes
1:00 PM