Skip to main page content

John Alexander Jimenez Garcia

Concordia University

Sessions in which John Alexander Jimenez Garcia attends

Monday 10 May, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM - 9:15 AM | 15 minutes
9:15 AM
9:15 AM - 9:30 AM | 15 minutes
Speaker
10:15 AM
10:15 AM - 10:30 AM | 15 minutes
Student Presentation
11:00 AM
11:00 AM - 11:30 AM | 30 minutes
1:15 PM
1:15 PM - 2:00 PM | 45 minutes
Speaker
2:45 PM
2:45 PM - 3:15 PM | 30 minutes

Tuesday 11 May, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:45 AM
10:45 AM - 11:15 AM | 30 minutes