Saturday 8 May, 2021

Time Zone: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00
9:00
9:30
9:30
  • Session 3.1.1 WORKSHOP: Breath of Fresh Air
  • Signup required
  • 9:30 - 11:00  | 1 hour 30 minutes
  • Workshop
    WORKSHOP: Breath of Fresh Air
11:00
11:00
  • Break
  • 11:00 - 11:30  | 30 minutes
11:30
11:30
  • Session 3.2.4: WORKSHOP: Self-Documenting Life
  • Signup required
  • 11:30 - 13:00  | 1 hour 30 minutes
  • Workshop
    WORKSHOP: Self-Documenting Life
13:00
13:00
  • Break
  • 13:00 - 13:30  | 30 minutes
13:30
13:30
Diane Roberts
Speaker
Concordia - HUMA program
PhD Candidate
David Howes
Moderator
concordia university
Professor, Sociology and...
15:00
15:00
  • Break
  • 15:00 - 15:30  | 30 minutes
15:30
15:30
  • Session 3.4.2: WORKSHOP: Caring Environments
  • Signup required
  • 15:30 - 17:00  | 1 hour 30 minutes
  • Workshop
    WORKSHOP: Caring Environments
17:00
17:00