Allie ES Wist

new york university

Sessions in which Allie ES Wist attends

Thursday 6 May, 2021

Time Zone: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00
9:00
9:30
9:30
10:30
10:30
11:30
11:30
12:30
12:30
13:30
13:30
Ellen Lupton
Keynote speaker
Cooper Hewitt, Smithsoni...
David Howes
Moderator
concordia university
Professor, Sociology and...
16:00
16:00
  • Session 1.4.7: WORKSHOP: Digital Glass Tasting
  • Signup required
  • 16:00 - 17:00  | 1 hour
  • Workshop
    WORKSHOP: Digital Glass Tasting

Friday 7 May, 2021

Time Zone: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00
9:00
9:30
9:30
11:30
11:30
12:00
12:00
  • Artist Talk
  • 12:00 - 13:30  | 1 hour 30 minutes
  • Talk
    Artist Talk
13:30
13:30
Jordan LeBel
Moderator
concordia university
15:30
15:30
16:00
16:00

Saturday 8 May, 2021

Time Zone: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:30
9:30
  • Session 3.1.1 WORKSHOP: Breath of Fresh Air
  • Signup required
  • 9:30 - 11:00  | 1 hour 30 minutes
  • Workshop
    WORKSHOP: Breath of Fresh Air
11:30
11:30
  • Session 3.2.4: WORKSHOP: Self-Documenting Life
  • Signup required
  • 11:30 - 13:00  | 1 hour 30 minutes
  • Workshop
    WORKSHOP: Self-Documenting Life
13:30
13:30
Diane Roberts
Speaker
Concordia - HUMA program
PhD Candidate
David Howes
Moderator
concordia university
Professor, Sociology and...
15:30
15:30
  • Session 3.4.2: WORKSHOP: Caring Environments
  • Signup required
  • 15:30 - 17:00  | 1 hour 30 minutes
  • Workshop
    WORKSHOP: Caring Environments
16:30
16:30
17:00
17:00

Sunday 9 May, 2021

Time Zone: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:30
9:30
11:30
11:30
13:30
13:30
  • Session 4.3.4: WORKSHOP: Body of researcher
  • Signup required
  • 13:30 - 15:00  | 1 hour 30 minutes
  • Workshop
    WORKSHOP: Body of researcher
15:30
15:30
  • Session 4.4.4: WORKSHOP: Sound of Touch
  • Signup required
  • 15:30 - 17:00  | 1 hour 30 minutes
  • Talk
    WORKSHOP: Sound of Touch
17:00
17:00
17:30
17:30