Filters

Theme
Format
Other Filters

Follow along with the flow of the day here.

Access the Opening Remarks, Keynote, Hallway Tracks and Breakouts by clicking on the virtual button in each block.

Please remember to make sure you stay log in. While much of the schedule is public, the critical links to the content are only visible if you LOG IN.

Sessions will stream from 9:40 AM to 3 PM ET.


There are 3 parallel tracks of Author presentations by theme to choose from. Feel free browse the schedule and select the sessions and upload to your personal calendar!

Share inspiring moments and engage on social with

Monday 13 July, 2020

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Hallway Track: Meet me in the Hallway!
6 hours, 9:00 AM EDT - 3:00 PM EDT

Virtual chat room

Hallway Track: Meet me at the Beach!
6 hours, 9:00 AM EDT - 3:00 PM EDT

Virtual chat room

9:40 AM
9:40 AM
Opening remarks
10 minutes, 9:40 AM EDT - 9:50 AM EDT
Signup required
9:50 AM
9:50 AM
Session 1
2 hours 5 minutes, 9:50 AM EDT - 11:55 AM EDT

Talk

11:30 AM
11:30 AM
Break
1 hour, 11:30 AM EDT - 12:30 PM EDT

No virtual activity

12:30 PM
12:30 PM
Session 2
1 hour 40 minutes, 12:30 PM EDT - 2:10 PM EDT

Talk

2:10 PM
2:10 PM
Hallway Track: Meet me at the Beach!
50 minutes, 2:10 PM EDT - 3:00 PM EDT

Virtual chat room

Hallway Track: Meet me in the Hallway!
50 minutes, 2:10 PM EDT - 3:00 PM EDT

Virtual chat room