Lindsey Tulloch

University of Waterloo

Sessions in which Lindsey Tulloch attends

Monday 13 July, 2020

Time Zone: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:40 AM
9:40 AM
Opening remarks 10 minutes, 9:40 AM EDT - 9:50 AM EDT , Signup required
9:50 AM
9:50 AM
Track: Anonymous communication 1 hour 40 minutes, 9:50 AM EDT - 11:30 AM EDT   Part of: Session 1 , Signup required

Talk

2:10 PM
2:10 PM
Hallway Track: Meet me at the Beach! 50 minutes, 2:10 PM EDT - 3:00 PM EDT

Virtual chat room

Tuesday 14 July, 2020

Time Zone: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Keynote - Michael Kearns: The Ethical Algorithm 1 hour 30 minutes, 10:00 AM EDT - 11:30 AM EDT , Signup required

Keynote

11:30 AM
11:30 AM
Break 1 hour, 11:30 AM EDT - 12:30 PM EDT

Virtual chat room

Wednesday 15 July, 2020

Time Zone: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:45 AM
10:45 AM
Town hall 1 hour, 10:45 AM EDT - 11:45 AM EDT , Signup required
11:45 AM
11:45 AM
Break 1 hour, 11:45 AM EDT - 12:45 PM EDT

Virtual chat room

12:45 PM
12:45 PM
Session 5 1 hour 40 minutes, 12:45 PM EDT - 2:25 PM EDT

Talk

2:25 PM
2:25 PM
Hallway Track : Meet me at the Beach! 30 minutes, 2:25 PM EDT - 2:55 PM EDT

Virtual chat room

Thursday 16 July, 2020

Time Zone: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:30 AM
9:30 AM
Session 6 1 hour 40 minutes, 9:30 AM EDT - 11:10 AM EDT

Talk

11:10 AM
11:10 AM
Award session 30 minutes, 11:10 AM EDT - 11:40 AM EDT , Signup required
12:40 PM
12:40 PM
Session 7 1 hour 15 minutes, 12:40 PM EDT - 1:55 PM EDT

Talk

2:05 PM
2:05 PM
Closing Remarks & Rump Session 1 hour 5 minutes, 2:05 PM EDT - 3:10 PM EDT , Signup required

Friday 17 July, 2020

Time Zone: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:30 AM
9:30 AM
HotPETs _ Session 1: My Tool is Cool 50 minutes, 9:30 AM EDT - 10:20 AM EDT , Signup required

Talk

10:20 AM
10:20 AM
HotPETs _ Refresher break 10 minutes, 10:20 AM EDT - 10:30 AM EDT

Virtual chat room

10:30 AM
10:30 AM
HotPETs _ Keynote by Karen Levy: Privacy Threats in Intimate Relationships 1 hour, 10:30 AM EDT - 11:30 AM EDT , Signup required

Keynote

11:30 AM
11:30 AM
HotPETs _ Lunch break 1 hour, 11:30 AM EDT - 12:30 PM EDT

Virtual chat room

12:30 PM
12:30 PM
HotPETs _ Session 2: There Must Have Been a Mix-Up 45 minutes, 12:30 PM EDT - 1:15 PM EDT , Signup required

Talk

1:15 PM
1:15 PM
HotPETs _ Refresher 10 minutes, 1:15 PM EDT - 1:25 PM EDT

Virtual chat room

1:25 PM
1:25 PM
HotPETs _ Session 3: Whodunnit 45 minutes, 1:25 PM EDT - 2:10 PM EDT , Signup required

Talk

2:10 PM
2:10 PM
HotPETs _ Awards & closing 10 minutes, 2:10 PM EDT - 2:20 PM EDT , Signup required
2:20 PM
2:20 PM
HotPETs _ Open-ended virtual ice cream 1 hour, 2:20 PM EDT - 3:20 PM EDT