Asuman Senol

KU Leuven

Sessions in which Asuman Senol attends

Monday 13 July, 2020

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:50 AM
9:50 AM
Track: Anonymous communication
1 hour 40 minutes, 9:50 AM EDT - 11:30 AM EDT
  Part of: Session 1
Signup required

Talk

12:30 PM
12:30 PM
Track: ​Differential privacy applications
1 hour 40 minutes, 12:30 PM EDT - 2:10 PM EDT
  Part of: Session 2
Signup required

Talk

Tuesday 14 July, 2020

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Keynote - Michael Kearns: The Ethical Algorithm
1 hour 30 minutes, 10:00 AM EDT - 11:30 AM EDT
Signup required

Keynote

12:30 PM
12:30 PM
Track: Tracking
1 hour 40 minutes, 12:30 PM EDT - 2:10 PM EDT
  Part of: Session 3
Signup required

Talk

Wednesday 15 July, 2020

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:30 AM
9:30 AM
Track: Differential privacy and secure multi-party computation
1 hour 15 minutes, 9:30 AM EDT - 10:45 AM EDT
  Part of: Session 4
Signup required

Talk

Thursday 16 July, 2020

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:30 AM
9:30 AM
Track: Web Privacy
1 hour 40 minutes, 9:30 AM EDT - 11:10 AM EDT
  Part of: Session 6
Signup required

Talk

Friday 17 July, 2020

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
12:30 PM
12:30 PM
HotPETs _ Session 2: There Must Have Been a Mix-Up
45 minutes, 12:30 PM EDT - 1:15 PM EDT
Signup required

Talk

Share this