You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Wed, 10 Aug 2022 05:39:37 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Rafa Gálvez

KU Leuven

Rafa Gálvez is a PhD candidate in COSIC, the Computer Security and Industrial Cryptography group at the Department of Electrical Engineering (ESAT) of the KU Leuven.

Central to his research is the design of privacy respecting artificial intelligent agents, which take the social context where they will be deployed into consideration both during the engineering process and in their behaviour.

He is also interested in building anonymous communications systems that are practical and provide strong protection against global adversaries.

Sessions in which Rafa Gálvez attends

Monday 13 July, 2020

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:40 AM
9:40 AM
  • Opening remarks
  • Signup required
  • 9:40 AM EDT - 9:50 AM EDT  | 10 minutes
9:50 AM
9:50 AM
12:30 PM
12:30 PM
  • Track: Mobile
  • Signup required
  • 12:30 PM EDT - 2:10 PM EDT  | 1 hour 40 minutes
    Part of: Session 2
  • Talk

Tuesday 14 July, 2020

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
  • Keynote - Michael Kearns: The Ethical Algorithm
  • Signup required
  • 10:00 AM EDT - 11:30 AM EDT  | 1 hour 30 minutes
  • Keynote
12:30 PM
12:30 PM
  • Track: ​Privacy Attacks
  • Signup required
  • 12:30 PM EDT - 2:10 PM EDT  | 1 hour 40 minutes
    Part of: Session 3
  • Talk

Wednesday 15 July, 2020

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:30 AM
9:30 AM
  • Track: Smart devices
  • Signup required
  • 9:30 AM EDT - 10:45 AM EDT  | 1 hour 15 minutes
    Part of: Session 4
  • Talk
12:45 PM
12:45 PM
  • Track: Tor
  • Signup required
  • 12:45 PM EDT - 2:25 PM EDT  | 1 hour 40 minutes
    Part of: Session 5
  • Talk

Thursday 16 July, 2020

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:30 AM
9:30 AM
  • Track: Users
  • Signup required
  • 9:30 AM EDT - 11:10 AM EDT  | 1 hour 40 minutes
    Part of: Session 6
  • Talk
11:10 AM
11:10 AM
  • Award session
  • Signup required
  • 11:10 AM EDT - 11:40 AM EDT  | 30 minutes
12:40 PM
12:40 PM
  • Track: Data protection
  • Signup required
  • 12:40 PM EDT - 1:55 PM EDT  | 1 hour 15 minutes
    Part of: Session 7
  • Talk
2:05 PM
2:05 PM
  • Closing Remarks & Rump Session
  • Signup required
  • 2:05 PM EDT - 3:10 PM EDT  | 1 hour 5 minutes

Share this