Habib Benali

Scientific Director, PERFORM Centre
Concordia University
Participates in 1 Session

Sessions in which Habib Benali participates

Monday 10 May, 2021

Time Zone: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Opening remarks 15 minutes, 9:00 AM - 9:15 AM

Graham Carr, Concordia University (Speaker)

Habib Benali, Concordia University (Speaker)

Sessions in which Habib Benali attends

Monday 10 May, 2021

Time Zone: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
11:00 AM
11:00 AM
Student poster presentations 30 minutes, 11:00 AM - 11:30 AM
1:00 PM
1:00 PM

Christophe Grova, Concordia University (Speaker)

2:15 PM
2:15 PM
Round Table / Q & A 15 minutes, 2:15 PM - 2:30 PM
2:45 PM
2:45 PM
Student poster presentations 30 minutes, 2:45 PM - 3:15 PM

Tuesday 11 May, 2021

Time Zone: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM

Thien Thanh Dang-Vu, Concordia University (Speaker)

1:00 PM
1:00 PM

Shimon Amir, Concordia University (Speaker)

2:45 PM
2:45 PM
Student poster presentations 30 minutes, 2:45 PM - 3:15 PM

Wednesday 12 May, 2021

Time Zone: EDT/(GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM

Christopher Steele, Concordia University (Speaker)

10:45 AM
10:45 AM
Student poster presentations 30 minutes, 10:45 AM - 11:15 AM
1:00 PM
1:00 PM

Karen Li, Concordia University (Speaker)