You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Wed, 17 Aug 2022 15:41:00 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Friday 1 October, 2021

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM

Paul Fournier, Concordia University (Keynote speaker)

Anne Whitelaw, Concordia University (Keynote speaker)

Graham Carr, Concordia University (Keynote speaker)

9:45 AM
9:45 AM
Organize and manage files with Office 365
30 minutes, 9:45 AM - 10:15 AM

Julie Daoust (Speaker)

Marie-Pierre Aube, Concordia University (Speaker)

Rebecca Duclos (Speaker)

John O'neil, IITS events (Speaker)

Stephanie Croteau, Concordia University (Speaker)

Dominique Bourcier (Speaker)

Deconstructing Gamification
25 minutes, 9:45 AM - 10:10 AM

Ping Ng, eConcordia/KnowledgeOne (Speaker)

10:00 AM
10:00 AM
Microsoft Session: Microsoft Forms 100
1 hour 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM

Miguel Mojica, Microsoft (Speaker)

10:15 AM
10:15 AM
Ask Us Anything - Drop-in, Q&A, and Support
1 hour, 10:15 AM - 11:15 AM

Paul Fournier, Concordia University (Participant)

Sebastien Lavoie-Magoon, Concordia University (Participant)

Nicholas Psiharis, Concordia University (Participant)

Cristian Chirca, Concordia University (Participant)

Angela Bruni, Concordia University (Participant)

Jimmy Kalavritinos, Concordia University (Participant)

10:30 AM
10:30 AM

Reham Mahdi (Speaker)

Aysegul Bahcivan, Concordia University (Speaker)

Increase Engagement in a Virtual Event - CASE STUDY
40 minutes, 10:30 AM - 11:10 AM

Mariya Georgieva, Hospitality Concordia - Conference Services (Speaker)

Marie-France Watson, Hospitality Concordia (Speaker)

11:15 AM
11:15 AM

Ping Ng, eConcordia/KnowledgeOne (Speaker)

Jessica Dahbi, Concordia University (Speaker)

Marie-France Watson, Hospitality Concordia (Speaker)

Getting the Most out of Udemy
35 minutes, 11:15 AM - 11:50 AM

Jasia Stuart, Concordia Library (Speaker)

11:20 AM
11:20 AM
PDF Sharing Comments with Multiple User Input
20 minutes, 11:20 AM - 11:40 AM

Nicole Freeman, Concordia University (Speaker)

12:00 PM
12:00 PM
Virtual Event Tools - 2020-21 Greatest hits
30 minutes, 12:00 PM - 12:30 PM

Mariya Georgieva, Hospitality Concordia - Conference Services (Speaker)

Dominique Bourcier (Speaker)

Yamna Ettarres, KnowledgeOne (Speaker)

Angela Bruni, Concordia University (Speaker)

12:30 PM
12:30 PM

Ying Li, Concordia University (Speaker)

Explore Wonder - networking platform
30 minutes, 12:30 PM - 1:00 PM
Udemy for Professional Development
30 minutes, 12:30 PM - 1:00 PM

Jasia Stuart, Concordia Library (Speaker)

Friday 28 January, 2022

Time Zone: (GMT-05:00) Eastern Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM

France Bigras, Concordia University (Moderator)

Hollie Whittles (Keynote speaker)

10:00 AM
10:00 AM
Electronic Signatures
45 minutes, 10:00 AM - 10:45 AM

Marie-Pierre Aube, Concordia University (Presenter)

Julie Daoust (Presenter)

UNITY's HR Modules: Tips & Tricks and Q&A
45 minutes, 10:00 AM - 10:45 AM

Elana Wright, Concordia University (Presenter)

Anna Michetti (Presenter)

George Balouzakis, Concordia University (Presenter)

Catalina Barbarosie (Presenter)

Making Moodle Course Content More Accessible
25 minutes, 10:00 AM - 10:25 AM

Dalia Radwan, Concordia's Centre for Teaching and Learning (Presenter)

Microsoft Security Foundations L100
1 hour 30 minutes, 10:00 AM - 11:30 AM

Miguel Mojica, Microsoft (Presenter)

Web archiving with Conifer
45 minutes, 10:00 AM - 10:45 AM

Sarah Lake, Concordia University Library (Presenter)

Megan Fitzgibbons, Concordia University Library (Presenter)

10:30 AM
10:30 AM

Noura Sinno, Concordia University (Presenter)

Easy 3D Printing
45 minutes, 10:30 AM - 11:15 AM

Jasia Stuart, Concordia Library (Presenter)

11:00 AM
11:00 AM
UNITY Quick Access: Help when you need it!
45 minutes, 11:00 AM - 11:45 AM

Reham Mahdi (Presenter)

Aysegul Bahcivan, Concordia University (Presenter)

Elana Wright, Concordia University (Presenter)

Web Accessibility Basics
45 minutes, 11:00 AM - 11:45 AM

Chantal Bellemare, University Communications Services, Concordia University (Presenter)

Demystifying Hybrid Events
25 minutes, 11:00 AM - 11:25 AM

Marie-France Watson, Hospitality Concordia (Presenter)

11:15 AM
11:15 AM

Jesse Harris, eConcordia/KnowledgeOne (Presenter)

11:30 AM
11:30 AM

Ping Ng, eConcordia/KnowledgeOne (Presenter)

VPSS Launch of the Sustainable Virtual Event Guide
25 minutes, 11:30 AM - 11:55 AM

Cassandra Lamontagne, Concordia University (Presenter)

Jessica Dahbi, Concordia University (Presenter)

11:45 AM
11:45 AM

Stefan Krueger, eConcordia/KnowledgeOne (Presenter)

Angela Bruni, Concordia University (Presenter)

12:00 PM
12:00 PM
Writing for the Web: Boot Camp
55 minutes, 12:00 PM - 12:55 PM

Lai Yard Lee, Concordia University (Presenter)

12:15 PM
12:15 PM

Paul Fournier, Concordia University (Presenter)

Vanessa McCance, KnowledgeOne / eConcordia (Presenter)

Frederick Clayman, Concordia University (Presenter)

Lyne Bouret, Concordia University (Presenter)

Catalina Barbarosie (Presenter)

Elana Wright, Concordia University (Presenter)

Christine Smith, Concordia University Library (Presenter)